PRIME – potpuno mobilno rješenje za nadzor vitalnih znakova života.

Dizajniran u Rinicare-u uz suradnju s kliničarima, PRIME omogućuje bežični nadzor i analizu podataka efikasnije i jednostavnije nego ikad prije.

0
milijun i više pacijenata pregledaju djelatnici NHS-a u Ujedinjenom Kraljevstvu svakih 36 sati
0 %
više zaprimljenih bolničkih pacijenata u 2015/16 nego desetljeće prije
0
kućnih posjeta svaki tjedan po jednom medicinskom radniku
0%
povećanje čekanja u bolničkim čekaonicama u zadnjih 5 godina u Ujedinjenom Kraljevstvu

Potpuno rješenje za udaljeni nadzor

PRIME je modularni sustav koji se sastoji od:

1. SpO2 puls oksimetera
2. Toplomjera
3. Tlakomjera
4. 12 kanalnog EKG-a
5. Rinicare PRIME čvorišta

Samostalni modul prikuplja i u stvarnom vremenu šalje podatke direktno zdravstvenom osoblju putem aplikacije instalirane na pametnom uređaju gdje ih je moguće vizualizirati, nadzirati ili pohranjivati. Pacijent može biti pregledan u vlastitoj kući od strane liječnika obiteljske medicine, medicinske sestre ili tehničara odnosno podatke je moguće poslati bilo gdje na svijetu za potrebe udaljenog pregleda liječnika specijalista. Sve podatke moguće je pohraniti u digitalni karton bez potrebe da pacijent napušta udobnost vlastitog doma.

 

PRIME – najbolji izbor

PRIME je najbolji izbor kada je riječ o mobilnom, efikasnom i preciznom nadzoru vitalnih znakova života. PRIME je inovativno rješenje koje pruža cjelovitu i besprijekornu skrb za pacijenta i profesionalce u zdravstvenoj skrbi, a koje istovremeno osigurava i veće zadovoljstvo pacijenata. Zdravstveno osoblje u mogućnosti je bilo gdje u svijetu pristupiti cijelom spektru točnih i konzistentnih podataka o vitalnim znakovima života te njihovom prikupljanju i analizi u stvarnom vremenu.

Zašto odabrati PRIME?

  • Smanjuje pritisak na zdravstveni budžet
  • Poboljšava ishode liječenja i kvalitetu skrbi
  • Vitalni znaci u stvarnom vremenu
  • Jednostavno korisničko sučelje
  • Modularan
  • “Paperless” – u potpunosti bez papirologije
  • Izvješćivanje bez grešaka
  • CE oznaka
  • Bežični nadzor pacijenata

Tehnološka rješenja budućnosti!

Naš glavni partner Rinicom Ltd nositelj je ISO 9001:2015 i ISO 27001:2013 certifikata i posjeduje odlično razumijevanje vojnih i civilnih standarda.
Rinicom posjeduje detaljno razumijevanje svih IEEE 802.16* i 3GPP standarda (IMT-Advanced) i aktivno doprinosi tim standardima sa posebnim pristupom prema WiMAX-2 i LTE-Advanced sustavima.

Kontaktirajte nas