Inovativna tehnologija

RiniGARD d.o.o. je privatna tvrtka osnovana u Zagrebu od strane Rinicom Ltd iz Lancastera, UK specijalizirana u pružanju state-of-the-art rješenja za bežičnu širokopojasnu komunikaciju, bežične sustave video nadzora, aplikacije za First Respondere i pametna rješenja za primjenu u zdravstvu.

Kao vodeći pružatelj naprednih tehnologija nastavljamo s inovacijama u raznim područjima koja uključuju:

  • Detekcija dronova, praćenje i klasifikacija (Sky Patriot), – učinili smo brojna unaprijeđenja u hardveru i softveru za Sky Patriot sustav detekcije dronova. Ta unaprijeđenja u detekciji, dometu i točnosti klasifikacije potvrđena su od strane zadovoljnih klijenata i instalacija širom svijeta.

  • Kamere – razna integrirana rješenja za vojnu, pomorsku, policijsku i civilnu uporabu dizajnirana su za podršku nizu izazovnih uporaba i za praćenje zdravlja i sigurnosti.

  • Sigurna radio komunikacija – naši IP Mesh radio proizvodi kontinuirano se nadograđuju, a najnovija verzija koja koristi SDR (software defined radio) u završnoj je fazi razvoja. Ova strategija dio je puta razvoja koji osigurava stalnu dostavu state-of-the-art rješenja za bežičnu komunikaciju i nadzor.

R&D projekti

Uz potporu našeg glavnog partnera Rinicom ltd osigurali smo prijenos znanja stečenih kroz sudjelovanje u FP6, FP7 i H2020 EU programe. Trenutna partnerstva su u H2020 projektima UNITY (653729) u kojemu je je glavna zadaća razvoj komunikacijske platforme za Community policing na razini EU, NEXES (653337) u kojemu je Rinicom koordinator odgovoran za pružanje usluga nove generacije osnovnim sustavima hitnih službi. Ostali projekti uključuju  Inter IoT (687283) koji razmatra višeslojni pristup integraciji različitih IoT uređaja, mreža, platformi, usluga i aplikacija koji će omogućiti različite IoT scenarije za podatke, infrastrukturu i usluge te TENSOR (700024), čiji je fokus na prikupljanju i analizi heterogenog online sadržaja za prepoznavanje terorističkih aktivnosti. Ranije sudjelovanje u FP7 programu uključuje i projekt PPDR-TC (313015) koji razmatra novu generaciju komunikacija za First Respondere.

Integrirana rješenja

Naš portfolio proizvoda nastavlja rasti sa novim projektima i kroz integraciju i rad s partnerima.

Neki primjeri integracije naših proizvoda uključuju:

  • Sky Patriot – preferirani elektro-optički sustav senzora detekcije dronova u  L3-ASA Drone Guardian rješenju. Sky Patriot koristi se i kao senzor za detekciju u Kirintec Sky Net Detect rješenju.

  • DarkEye – dnevno/noćna kamera odabrana za C4i Systems C-Quad, odlična manevrirajuća C4ISTAR ATV platforma.

Naša misija

“Postati vodeći pružatelj usluga state-of-the-art tehničkih rješenja koja našim klijentima omogućuje brzo i profitabilno usvajanje najboljih mogućih sustava.”

Komunikacija

PodNode je COFDM IP Mesh radio koji se može koristiti kao samo oporavljajuća, ad-hoc dinamična Mesh radio mreža.

Sigurnost

Sky Patriot pomaže korisnicima u detekciji, klasifikaciji i praćenju dronova.

Video nadzor

Razvili smo nekoliko napradnih najnapredniji rjeđenja za kamere koje pružaju funkcionalnosti po potrebama klijenata.

Pametno zdravstvo

Prediktivna AI, udaljeni nadzor, prevencija padova, bežična komunikacija

Tehnologija budućnosti

Naša tehnološka rješenja pripremljena su u skladu s izazovima budućnosti

Kontaktirajte nas