Cyber akademija

Promijenite ponašanje unutar organizacije i smanjite cyber rizik u poslovanju. Odaberite interaktivan kombinirani on-line trening. Odaberite CybACADEMY.

Zašto odabrati trening o podizanju svijesti o cyber sigurnosti?

Obrazovani, oprezni zaposlenici jedna su od najvažnijih obrana od događaja povezanih sa cyberom.

Naša prikladna i u potpunosti integrirana web-platforma za učenje nalazi se i u potpunosti je upravljana u mrežnom okruženju. Na taj se način tvrtkama pruža cjelovit pristup našim tečajevima e-Učenja, materijalima za osvještavanje i sadržajima bloga.

Naša platforma može se prilagoditi brandiranju bilo koje tvrtke.

Kako bi otkrili dodijeljene tečajeve i edukativni materijal pregledavajući platformu, zaposlenici će se osjećati ugodno s individualnim pristupnom zaporkom, uz navigaciju prilagođenu korisnicima i jednostavan izgled.

Tečaj upravljanja cyber rizikom omogućiti će da:

  • Educirate svoje direktore, viši menadžment koji se bavi rizikom i menadžere koji se nalaze na prvoj liniji o novonastalom riziku od cyber incidenata u vašem poslovanju;

  • Pomognete voditeljima unutar vaše organizacije koji nemaju tehnička predznanja da razumiju osnove cyber sigurnosti i osnovne metode za rješavanje ovog evoluirajućeg rizika;

  • Rukovoditelji bolje razumiju i kontroliraju cyber raspravu na razini uprave – ne dozvolite da rasprava kontrolira njih! Stvorite cyber otpornost.

Tečaj podizanja svijesti o cyber sigurnosti

Transformirajte vašu radnu snagu time što ćete obučiti svoje zaposlenike da prepoznaju uobičajene metode i tehnike cyber napada te da razumiju kako se zaštititi od unutarnje prijetnje.

Budite CYBER SVJESNI!

Razvijajte organizacijsku sigurnosnu kulturu s mjesečnim ciklusom komunikacijskih materijala o podizanju svijesti o cyber sigurnosti.

 

Kontaktirajte nas, saznajte više

Tehnologija budućnosti

Naša tehnološka rješenja pripremljena su u skladu s izazovima budućnosti

Kontaktirajte nas