S obzirom na aktualnu epidemiju COVID-19, organizatori su odlučili odgoditi konferenciju na nove datume u listopadu jer je glavna briga zajamčiti zdravlje svih koji su uključeni i osigurati visoku razinu posjećenosti raznih dionika iz domaćeg i međunarodnog okruženja. Odluka o odgodi konferencije donesena je kako bi se minimalizirali troškovi i rizici za sve uključene, a nakon odluke Svjetske zdravstvene organizacije da COVID-19 proglasi globalnom pandemijom.

Veleučilište Velika Gorica i tvrtka RiniGARD planirali su konferenciju o Cyber sigurnosti kritične infrastrukture (CYSEC 2020) održati od 29. do 30. travnja u hotelu Astarea u Dubrovniku. Konferencija je sada zakazana za 27. i 28. listopada na istom mjestu. S obzirom na aktualnu epidemiju COVID-19, organizatori su odlučili odgoditi konferenciju na nove datume u listopadu jer je glavna briga zajamčiti zdravlje svih koji su uključeni i osigurati visoku razinu posjećenosti raznih dionika iz domaćeg i međunarodnog okruženja. Odluka o odgodi konferencije donesena je kako bi se minimalizirali troškovi i rizici za sve uključene, a nakon odluke Svjetske zdravstvene organizacije da COVID-19 proglasi globalnom pandemijom.

Organizatori konferencije pozivaju sve partnere da nastave biti angažirani na ovom događaju te će raditi na osiguravanju istog programa s još većom razinom sudjelovanja u listopadu. Kao što je spomenuto u prethodnom biltenu, Organizacijski i Programski odbori nastavljaju s pripremom Zbornika konferencije i posebnog izdanja znanstvenog časopisa Annals of Disaster Risk Sciences.

U slučaju da imate dodatnih pitanja ili su vam potrebne druge informacije, slobodno im se obratite pisanim putem na email: cysec2020@rinigard.hr.

Sve nove informacije možete provjeravati na službenoj web stranici CYSEC-a: https://cysec-conf.com/hr/ ili na društvenim mrežama: Twitter @CysecConference, Facebook i LinkedIn.

Na konferenciju se možete prijaviti ovdje: https://get2.events/cysec2020/register.

Popis već najavljenih predavača možete provjeriti ovdje: https://cysec-conf.com/en/speakers/.

Imajte na umu da je nacrt programa podložan izmjenama.

Share this post