Rinicom / RiniGARD Drone Detection Demo 20. studeni 2019.

Zatvorena demonstracija biti će svojevrsni uvod u predavanje profesora Markariana koje će se održati na konferenciji Izazovi u zaštiti industrije i infrastrukture.

PROGRAM

20. studeni 2019. – samo putem pozivnice

13:00 – 13:30

Dolazak i kratko upoznavanje

13:30 – 15:00

Demonstracija sustava

15:00 – 16:00

Ručak i odlazak

Rado bismo se čuli s vama!

Imate pitanje u vezi s demonstracijom? Pošaljite nam poruku i rado ćemo vam se javiti.

  • rinigard@rinigard.com

Dodatno, kao jedan od izlagača pozivamo vas da nam se pridružite na konferenciji Izazovi u zaštiti industrije i infrastrukture , koja će se održati 21. – 22. 11. 2019. u The Westin Hotelu Zagreb, Ulica Izidora Kršnjavog 1 u organizaciji časopisa Zaštita.

Između ostalog prof. Garik Markarian održati će zanimljivo predavanje na temu: Industrija dronova, novi izazov za sigurnost kritične infrastrukture – prijetnje i rješenja, koje je na tragu našeg inovativnog i jedinstvenog DENI treninga. Također, i tom ćete prilikom na našem izlagačkom djelu moći popričati s našim inženjerima i pogledati najnoviju generaciju našeg vrhunskog CUAS proizvoda  Sky Patriot, kao i čitav niz drugih state-of-the-art tehnoloških rješenja vezanih uz sigurnosnu industriju.

  • Sudionici na prezentaciji

Pronađi nas

Molimo preuzmite i pročitajte kratke upute prije dolaska

demo pre_brief SKY PATRIOT

Sky Patriot – Rinicom

SkyPatriot je optički sustav za detekciju dronova i rano uzbunjivanje koji koristi video analizu u kombinaciji s umjetnom inteligencijom za brzu i pouzdanu detekciju, praćenje i klasifikaciju više dronova istovremeno na udaljenostima do nekoliko kilometara i u stvarnom vremenu. Više o Sky Patriot sustavu pogledajte OVDJE

Pratite nas na društvenim mrežama

Share this post