Konferencija Health Data Matters

Dr Stuart Hendry, predsjednik Uprave Rinicare-a, u ime RiniGARD-a sudjeluje na Konferenciji o upravljanju zdravstvenim sustavom utemeljenom na podacima koja će se održati u Zavodu zdravstvenog osiguranja Republike Slovenije u srijedu, 25. rujna 2019. godine.

Prezentirati će rad pod nazivom “Upotreba algoritama predviđanja za smanjenje padova u bolnici’ delegatima na događaju i usredotočit će se na SAFE proizvod za identifikaciju i predviđanje pacijenata s visokim rizikom pada.

Više na poveznici: https://www.planetgv.si/uzs

Health Data Matters Conference

Dr Stuart Hendry, CEO of Rinicare is attending the Data-driven Health System Management Conference which will be held at the Health Insurance Institute of Slovenia on Wednesday 25th September 2019.

His talk entitled ‘The use of predictive algorithms and computer vision to reduce in-hospital falls’ will be presented to delegates at the event and will focus on the SAFE product for identification and prediction of patients at high risk of a fall.

More info: https://www.planetgv.si/uzs

Program: UZSPP_Urnik_2019

Iz programa:

Uporaba napovednih algoritmov in računalniške tehnologije za zmanjšanje padcev v bolnišnicah
Dr. Stuart Hendry, RiniGARD, Velika Britanija
Rinicare je zbral pomembno podatkovno bazo, ki vključuje vse meritve, opravljene na oddelkih za intenzivno nego, vključno z neprekinjenimi življenjskimi znaki, kot so EKG, krvni tlak in temperaturni podatki, več tisoč bolnikov v zadnjih petih letih, ter ustvaril edinstveno in eno najcelovitejših, čistih podatkovnih zbirk na svetu, ki status bolnika opisujejo iz sekunde v sekundo. Ta podatkovni bazen je družbi Rinicare omogočil, da z lastnimi zmogljivostmi umetne inteligence skupaj z vodilnimi univerzami v Veliki Britaniji oblikuje številne prediktivne algoritme, katerih cilj je izboljšanje rezultatov zdravljenja pacientov, in strojne rešitve za preprečevanje škodljivih dogodkov pacientov, kot so padci, in tako prihrani stroške

Share this post