Guardian AngelTM uređaji dizajnirani su s čvrstim uvjerenjem da osobni uređaji za osvjetljavanje čine svijet sigurnijim mjestom.

Guardian Angel web shop

Guardian AngelTM

Misija Guardian AngelTM  je spašavanje života razvojem inovativnih visoko-tehnoloških nosivih sigurnosnih uređaja, koji su dovoljno čvrsti da mogu spašavati živote pripadnika policije, vatrogasaca i hitne pomoći na terenu odnosno žurnih službi, no i dovoljno praktični i multifunkcionalni kako bi postali obavezan alat svakog profesionalca koji radi na terenu odnosno na otvorenom prostoru (cesti, u građevini ili se bavi sportskim avanturizmom).

Policijsko osvjetljenje i osvjetljenje za druge žurne službe

Na novi dizajn serije Guardian Angel ™ Elite izravno su utjecale policijske službe koje riskiraju svoje živote kako bi spasile naše. Prvoklasno sigurnosno svjetlo kombinira najbolje od tehnologije i inovacija, donoseći visokokvalitetne proizvode na koje možete računati.

Količina opasnosti koja je prisutna kod upravljanja i kontrole prometa povećava se s padanjem mraka. Naš dokazani sigurnosni svjetlosni uređaj može predstavljati razliku između života i smrti, bilo da se službena osoba nalazi u opasnoj situaciji ili pokušava spasiti nečiji život.

Vidljivost od 360º na udaljenosti od preko 2 kilometra, više vrsta osvjetljenja i nosač za rame ili za taktički prsluk, samo su neke od prednosti uređaja.

Sport i slobodno vrijeme

Bez obzira na to šetate li psa, vozite bicikl ili pješačite stazom do vrha planine, vaša želja za avanturom nije ograničena količinom sunčeve svjetlosti svakog dana…a sada ne mora biti niti vaša sigurnost.

Višestruke mogućnosti postavljanja serije Guardian Angel ™ Elite omogućavaju vam u svakom trenutku sigurnost i najsuvremenije sigurnosno svjetlo na svijetu, bez ograničavanja vašeg kretanja ili fleksibilnosti.

Drugim riječima, bez obzira nosite li uređaj na kacigi, pričvršćujete li ga na kajak ili ga koristite kao izmjenjivo baterijsko svjetlo, Guardian Angel ™ Elite  vam omogućuje da sigurno i slobodno istražujete svijet koji vas okružuje.

Korištenje u druge profesionalne svrhe

Stvorili smo ove 2 u 1 nosive osobne sigurnosne uređaje kao vrlo otporne na udarce, vodu i prašinu te kako bi izdržali razne situacije u kojima ih vi možete koristiti. Pobrinuli smo se za vidljivost od preko 2 kilometra, tako da svatko od vas može biti viđen na vrijeme kad je to najpotrebnije. S više od 10 različitih opcija boja, naši uređaji mogu biti posebno dizajnirani za svaki posao koji možete zamisliti posebice stoga što smo u njih samo u jednu svrhu ugradili najnaprednije i najmodernije sigurnosne svjetiljke…kako bismo osvijetlili ono što je najvažnije…VAS.

Otkrijte budućnost zdravlja!

Naša prediktivna tehnološka rješenja spremna su za sve nadolazeće izazove

Kontaktirajte nas